LIBERALII ONESTENI OMAGIAZA PERSONALITATEA REGELUI MIHAI

        
COMUNICAT DE PRESA

LIBERALII ONESTENI OMAGIAZA PERSONALITATEA REGELUI MIHAI



Liberalii ,ca  membri ai unui partid   care a contribuit direct si esential la formarea statului modern roman, s-au dovedit  in intreaga  istorie a partidului consecventi in respectul fata de istoria nationala si in apararea valorilor democratiei .
Din aceasta perspectiva, avand in vedere ca in data de 25 octombrie 2011 Majestatea Sa Regele Mihai I de Romania implineste venerabila varsta de 90 de ani de viata, liberalii onesteni considera  ca este potrivit ca organizatia locala sa marcheze acest eveniment organizand o dezbatere care sa reliefeze personalitatea Majestatii Sale  si rolul jucat in momente importante al istoriei noastre.
         Dezbaterea, organizata in cadrul Clubului Liberal Onesti , se va desfasura sambata 29 octombrie 2011 la Biblioteca Municipala „Radu Rosetti” si va avea  ca invitat special pe  domnul Prof. Univ. Dr. Gheorghe Vlad Nistor , decanul Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti, presedintele Institutului Liberal „I.C. Bratianu”.
Sunt invitati sa participe la eveniment toti cei care iubesc istoria Romaniei  si vor sa cunoasca adevarul istoric relevat de cei in drept adica de istorici si nu deformat de interese maschine politicianiste.



Biroul de presa al Organizatiei Municipale Onesti a PNL


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comentarii:

Poze nunta Monica spunea...

xoxo.

Trimiteți un comentariu